Pajojen tuotteet ja palvelut

Visio-säätiön työpajat tarjoavat ammattitaitoista palvelua Saarijärvellä.

Visiopajalla ja Pylkönpajalla tehdään erilaisia alihankinta ja asiakastöitä tilauksesta, joko pajalla tai asiakkaan luona.

Työpajoistamme löytyy alihankinta-, puu- ja rakennusosasto sekä yleisapu- ja ulkotyöryhmä. Meiltä saat esimerkiksi pienet rakennus- ja kunnostustyöt, nurmikonleikkuut ja lumityöt laadukkaasti ja edullisesti.

Teollisuuden alihankintatyöt monipuolisesti

Visio-säätiön työpajat tekevät teollisuuden alihankintaa Saarijärvellä. Meiltä saat erilaiset pakkaus ja kokoonpanoon liittyvät työt ammattitaidolla. Teemme asiakastöitä tilauksesta joko pajalla tai asiakkaan luona.

Kiinteistönhoito ja -kunnostus

Visio-säätiön työpajat tarjoavat luotettavaa kiinteistönhoitoa Saarijärven seudulla. Hoidamme erilaiset kiinteistön ylläpitoon ja kunnostukseen liittyvät tehtävät ammattitaidolla. Palveluitamme voivat tilata niin taloyhtiöt kuin yksityiset asiakkaatkin.

Visio-säätiön ulkotyöryhmät tekevät erilaiset pihatyöt Saarijärvellä. Tarjoamme ammattitaitoista palvelua esimerkiksi polttopuiden tekoon, lumitöihin sekä nurmikonleikkuuseen. Jos aikasi tai voimasi eivät riitä raskaisiin pihatöihin, anna meidän hoitaa ne puolestasi.

Piha-alueiden kunnostus, raivaus ja siistiminen

Nurmikon leikkaus

Rännien tyhjennys

Polttopuun teko

Lumen kolaus

32€/h / ryhmä + kilometrikorvaus 0,99€/km (Sis. Alv)

Siirry sivun alkuun