Valmennusta yksilöille ja ryhmille

Visio-säätiö tarjoaa työvalmennusta Saarijärvellä.

Visio-työvalmennuksessa työnteon ja siihen liittyvän valmennuksen avulla tuetaan valmentautujan arjen- ja elämänhallintaa. Työvalmennuksen tavoitteena on parantaa yksilön valmiuksia hakeutua koulutukseen tai työelämään.

Valmennukseen kuuluu myös elämyksellistä toimintaa. Valmentautujat ja ohjaajat voivat käydä yhdessä mm. kuntosalilla, keilaamassa, laavulla makkaranpaistossa, elokuvissa tai järjestää yhteisiä virkistyspäiviä kulloisenkin ryhmän mielenkiinnonkohteiden mukaan.

Valmennus voidaan suunnitella päivän pituuden, toimintapäivien määrän ja toiminnan sisällön suhteen huomioiden valmentautujan jaksaminen. Työvalmennus tarjoaa vaihtoehtoisen tavan oppia ammatillisia taitoja erilaisten työtehtävien avulla. Työvalmennuksessa vahvistetaan ja arvioidaan valmentautujan työ- ja toimintakykyä.

Työvalmennus on suunnattu työkokeilijoille, alan vaihtajille sekä niille, jotka tarvitsevat yksilöllistä tukea työllistymiseen. Jakson päätteeksi valmentautujalle myönnetään PAIKKO-osaamistodistus.

PAIKKO-osaamistodistus

Visio-säätiön pajoilta on mahdollista saada PAIKKO-osaamistodistus. Todistus sisältää yksilöitynä sen ammatillisen osaamisen, jonka todistuksen saaja on jakson aikana osoittanut.

Osaamista verrataan Opetushallituksen hyväksymiin ammatillisten perustutkintojen tutkinnon perusteisiin. Todistuksessa mainitut tehtävät voidaan hyväksilukea mahdollisessa tulevassa alan koulutuksessa.

"Henkilökunta ja työkaverit olivat aina ihania ja ilmapiiri hyvä ja turvallinen"

-Valmentautuja-

"Oli tärkeää, että heti aluksi tehtiin selväksi, että jokaisen työpanos on yhtä tärkeä."

-Valmentautuja-

"Rohkeaksi olen tullut, enemmän aloitekykyä nyt."

-Valmentautuja-

Siirry sivun alkuun